Synapse (SYN) Nedir? 

Synapse (SYN), verilerin blokzincirler arasında güvenli bir şekilde gönderilmesi için tasarlanmış bir birlikte çalışabilirlik protokolüdür. Yönetişim token’ı SYN’dir.

Synapse ne zaman ve kim tarafından kuruldu?

Synapse, kurucularını açıklamamaktadır. Ancak, şirketin çekirdek ekibi X’de aktif olmakla birlikte hesap isimleri AureliusBTC, Socrates0x, Caesar0x ve Trajan’dır ve Max Bronstein 2022 yılında şirkete COO olarak atanmıştır. Token’ı SYN 2021’de piyasaya sürülmüştür.

Synapse’in altyapısı

SYN, Ethereum ağı üzerinde inşa edilmiştir.

Synapse kullanıcılarına ne vadediyor?

Synapse, kullanıcılarının varlıklarını farklı ağlar arasında daha verimli bir şekilde taşımalarına yardımcı olarak blokzincirler arası uyumluluğu geliştirmeyi amaçlamaktadır. Synapse, kayma, likidite havuzu bakiyeleri ve işlem fiyatlarını korumak için bir stableswap algoritması kullanır. Synapse Bridge, kullanıcıların zincir üzerindeki varlıkları 15’ten fazla EVM ve EVM olmayan blokzincir arasında güvenli bir şekilde sorunsuzca değiştirmesine olanak tanır.

Synapse madenciliği yapılıyor mu?

SYN, madenciliği yapılan bir kripto para türü değildir.

En düşük fiyat ile en yüksek fiyat ve toplam arz

SYN, bugüne dek en yüksek fiyatını 5,01 dolar ile 24 Ekim 2021’de görürken, en düşük fiyatını 0,267 dolar ile 5 Ağustos 2024’te gördü. Toplam arzı 213.153.653 SYN olan kripto paranın dolaşımdaki arzı ise 186.136.360 SYN’dir.

Paribu’da Synapse işlemleri nasıl yapılıyor?

Paribu’da Synapse işlemlerinizi yapmak için tıklayın.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN