Mantle (MNT) Nedir?

Mantle , Ethereum’u ölçeklendirmeye yönelik bir Katman 2 teknolojisidir ve Mantle Ekosistemi’nin ilk temel ürünüdür. Yönetişim token’ı ise MNT’dir.

Mantle ne zaman ve kim tarafından kuruldu?

Mantle, önemli kararların MNT sahipleri tarafından yönetişim yoluyla alındığı, DAO tarafından yönetilen bir ağ olduğu için tek bir kurucusu yoktur. Ancak jacobc.eth ve Ben Zhou, Mantle Network’ü tanıtan ilk teklifin önemli katılımcıları olarak bilinmektedir. MNT, 2023 yılında piyasaya sürülmüştür.

Mantle’n altyapısı

MNT, Ethereum ağı üzerinde inşa edilmiştir ve bir ERC-20 token’ıdır.

Mantle kullanıcılarına ne vadediyor?

Mantle Ekosistemi çıktılarını projelendirme aşamasından altyapı desteği ve pazara açılma stratejilerine kadar desteklemek için yerleşik ortaklar ve iş birlikçilerden oluşan bir ağa sahiptir. Ayrıca, yeni nesil kurucuları ve geliştiricileri desteklemek için Mantle, Mantle Hibe Programı ve Mantle EcoFund aracılığıyla ekosistemini büyütmektedir.

Mantle madenciliği yapılıyor mu?

MNT, madenciliği yapılan bir kripto para türüdür.

En düşük fiyat ile en yüksek fiyat ve toplam arz

MNT, bugüne dek en yüksek fiyatını 1,51 dolar ile 8 Nisan 2024’te görürken, en düşük fiyatını 0,3136 dolar ile 18 Ekim 2023’te gördü. Toplam arzı 6.219.316.795 MNT olan kripto paranın dolaşımdaki arzı ise 3.266.841.708 MNT’dir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN