Paribu ipuçları: İşlem geçmişi

Paribu’nun “Tüm işlemler” özelliği ile Paribu’da gerçekleştirdiğiniz işlemlerin detaylarını görebilir, dilediğiniz tarih aralığını ve işlem tipini seçerek işlem geçmişinizi PDF ve Excel formatında indirebilirsiniz.

Bu özellik sayesinde Paribu’daki işlemlerinizin gerçekleşme tarihi, durumu, miktar ve fiyat bilgilerini detaylı olarak görebilirsiniz.

“Tüm işlemler” özelliği ile 3 aya kadar Paribu hesabınızdan gerçekleştirdiğiniz işlemleri listeleyebilirsiniz.  3 aydan öncesine ait işlemlerinizi görüntülemek için ise Paribu’nun web sitesinde yer alan “Tüm işlemler” özelliğini kullanabilirsiniz.

Paribu mobil uygulaması

Paribu mobil uygulamasının “Tüm işlemler” özelliğine 2 yerden ulaşabilirsiniz:

Hesabım

Ana sayfanın en üstünde yer alan “Hesabım” ikonuna tıklayıp açılan menüden “Tüm işlemler”i seçerek işlemlerinizin listesine ulaşabilirsiniz.

Paribu ipuçları: İşlem geçmişi - ParibuLog

Cüzdan

Cüzdan bölümünün sağ üstünde yer alan ikona tıklayarak “Tüm işlemler” bölümüne ulaşabilirsiniz.

Açılan ekranda, bekleyen ve gerçekleşmiş tüm işlemlerinizi göreceksiniz. Filtreler bölümünden görüntülemek istediğiniz varlık ve işlem tipini seçebilir, tarih aralığını değiştirebilirsiniz. Açık emirlerinize ise “Hesabım” menüsünün altından ulaşabilirsiniz.

Paribu ipuçları: İşlem geçmişi - ParibuLog

“Tüm işlemler” ekranının sağ üstünde yer alan indirme ikonuna basarak PDF ya da Excel formatında ve en fazla 12 ay geriye dönük olacak şekilde işlem dökümünüzü indirebilirsiniz. İndirebileceğiniz işlem sayısı 10.000 ile sınırlıdır.

Paribu ipuçları: İşlem geçmişi - ParibuLog

Paribu web sitesi

Paribu’nun web sitesinden, Paribu üzerinden yaptığınız tüm işlemlerin detaylarını görebilir ve tek seferde 10.000 işleme kadar olacak şekilde işlem geçmişinizi PDF ya da Excel olarak indirebilirsiniz. 

Bu özellik ile Paribu hesabınızı oluşturduğunuz günden itibaren gerçekleştirdiğiniz işlemleri görüntüleyebilirsiniz. Tarih aralığı en fazla 1 yıl olacak şekilde Paribu’da gerçekleştirdiğiniz tüm işlemleri listeleyebilirsiniz. 

Paribu web sitesinden “Tüm işlemler” özelliğine 2 yerden ulaşabilirsiniz:

Hesabım menüsü

Web sitesinin sağ üst bölümünde yer alan Hesabım önizlemesinden “Tüm işlemler” sayfasına ulaşabilirsiniz.

Paribu ipuçları: İşlem geçmişi - ParibuLog

Cüzdan

Web sitesinin sağ üst bölümünde yer alan Cüzdan önizlemesinden veya Cüzdan sayfasının içinden “Tüm işlemler” sayfasına ulaşabilirsiniz.

Paribu ipuçları: İşlem geçmişi - ParibuLog Paribu ipuçları: İşlem geçmişi - ParibuLog

Paribu ipuçları: İşlem geçmişi - ParibuLog

Paribu’nun “Tüm işlemler” özelliğini kullanmak için tıklayın.

Bu içerik en son 12 Ağustos 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN