Dijital varlıkların saklanması

BloombergHT’de yayınlanan Akıllı Para programına konuk olan Paribu Custody İş Geliştirme Yöneticisi Cem Sağlam, dijital varlıkların saklanması konusunda açıklamalarda bulundu.

Konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

Sağlam, dijital varlıkların güvenli saklanmasının, regülasyonların etkisiyle giderek daha kritik hale geldiğini vurguladı. Paribu’nun Ekim ayında paylaştığı Kripto Para Bilinirlik ve Algı Araştırması’na göre, kullanıcıların kripto para platformlarından en büyük beklentisinin “güvenlik sistemlerinin güçlü olması” olduğunu belirtti. Bu sonucun, dijital varlık saklama hizmetlerinin önemini net bir şekilde ortaya koyduğunu ifade etti.

Paribu’nun 7 yılı aşkın süredir son kullanıcıya sunduğu hizmetleri, şimdi küresel çapta dijital varlık saklama çözümleriyle genişletmeye hazırlandığını belirten Sağlam, yeni B2B iş modeliyle finansal kurumlar, fintech’ler ve blockchain girişimlerinin saklama altyapısı ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi. Ayrıca, ColdShield isimli güvenlik teknolojisiyle, kripto varlık saklama alanında sektörün standartlarını belirleyen bir çözüm sunduklarını ve bu altyapının gelecekte tokenize edilecek tüm dijital varlıkların güvenle saklanabilmesi için de ideal olduğunu ekledi.

Bu içerik en son 24 Ekim 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN