Team Paribu ve İhtiyaç Haritası, depremden etkilenen çocuk ve gençler için ikinci spor alanını inşa etti

Türkiye’de spor kültürünün gelişimine ve yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak için 2021 yılında kurulan Team Paribu, İhtiyaç Haritası iş birliğinde Team Paribu Seninle projesini sürdürüyor. Proje çatısı altında 6 Şubat depremlerinden etkilenen çocuklar ve gençler için çalışmalar yürütülüyor.

Deprem bölgesindeki çocuk ve gençlerin “sporla iyileşme”sine katkı sağlamak için spor alanları inşa eden Team Paribu, Hatay’dan sonra ikinci bir spor alanını Kahramanmaraş’ta kullanıma açtı. Açılış, 22 Eylül’de Yasin Oral, Team Paribu sporcularından Eda Erdem ve Nafia Kuş ile İhtiyaç Haritası Yönetim Kurulu Üyesi Esra Arslan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Çocuk ve gençler düzenli spor yapma imkânı bulacak

Alanda 6-18 yaş arası yaklaşık 250 çocuk ve genç, antrenörler eşliğinde spor yapma imkânı bulacak. Yetenekli oldukları branşı keşfedip kendilerini bu alanda geliştirebilecekler. Gelecek dönemlerde Team Paribu sporcularının da alana ziyaretleri devam ettirecek.

Yasin Oral: “Desteklerimize devam edeceğiz”

Yasin Oral, Team Paribu ve İhtiyaç Haritası iş birliğinde açılan ikinci spor alanı ile ilgili görüşlerini şöyle ifade etti: “Depremin üzerinden 1,5 sene geçti ve Paribu, bölgeye ve bölgedeki insanların ihtiyaçlarına yönelik farklı alanlarda destek sağlayacağı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Team Paribu ve İhtiyaç Haritası ile birlikte yürütülen Team Paribu Seninle projesi kapsamında Hatay’daki spor alanının ardından bugün Kahramanmaraş’ta ikinci spor alanımızın açılışını gerçekleştirmekten ötürü mutluluk duyuyoruz. İlerleyen dönemlerde de depremden etkilenen bölgelerin ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olmaya devam edeceğiz.”

 

Bu içerik en son 9 Ekim 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN