Paribu’nun desteklediği Ayvalık Uluslararası Film Festivali 17 Eylül’de başlıyor

Kurulduğu ilk günden beri kültür sanatı destekleyen Paribu, Ayvalık Uluslararası Film Festivali’nin destekçilerinden biri oldu.

Paribu, Ayvalık Uluslararası Film Festivali ile geçen yıl başlattığı iş birliğini bu yıl da sürdürüyor. Seyir Derneği tarafından Ayvalık Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Ayvalık Uluslararası Film Festivali 17-22 Eylül 2024 tarihleri arasında üçüncü kez düzenlenecek. Festival, bu yıl da Ayvalık’ın tarihi ve mimari dokusunu yansıtan mekânlarda gerçekleşecek.

Festival kapsamında Türkiye ve dünyadan yılın merak uyandıran filmleri, Ayvalık’ın tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan mekânlarda sinemaseverlerle buluşuyor. Festival, film gösterimlerinin yanı sıra; düzenlenen söyleşiler ve paneller, Genç Sinema Programı ve Seyir Çocuk Günü ile her yaştan izleyiciyi bir araya getirmeyi hedefliyor.

Festival biletleri 7 Eylül’de satışa çıktı

17 Eylül’de Ayvalık Belediyesi Büyük Park Amfitiyatro’da düzenlenecek açılış gecesiyle başlayacak festivalde gösterimler bu yıl Ayvalık Belediyesi Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi, Fabrika Ayvalık, İsmet İnönü Kültür Merkezi, ASKEV Sera ve Kırlangıç Ayvalık’ta gerçekleşecek. Festival biletleri ise 7 Eylül’de satışa çıktı.

Bu içerik en son 13 Eylül 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN