Paribu’nun destekçileri arasında yer aldığı border_less ARTBOOK DAYS 3-5 Mayıs tarihleri arasında

Kültür sanat alanında uzun soluklu iş birliklerine imza atan Paribu, bu sene de border_less ARTBOOK DAYS’in destekçileri arasında yer alıyor. border_less ARTBOOK DAYS altıncı kez, 3–5 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

border_less ARTBOOK DAYS; yayını olan, baskı materyalleri ile üreten, metinler ve edisyonlu işler üzerine çalışan sanatçılar ve inisiyatifleri; yayım yapan müze, galeri, kurum ve enstitüler ile bir araya getiriyor. Etkinlik, kitap üretimleri üzerinden yeni bir ortak alan yaratmayı hedefliyor. 

Bu sene Yapı Kredi Kültür Sanat Loca’da gerçekleşecek olan etkinlik; sanat alanında üreten, söz söyleyen ve paylaşan kişileri bir kez daha aynı çatı altında buluşturacak.  Bu yıl border_less ARTBOOK DAYS’de 12 farklı ülkeden 50 sanatçı, inisiyatif, galeri, müze, dernek ve sanat kurumu bir araya gelecek.

Ayrıca etkinlik programında; yayımcılık pratiklerine odaklı konuşmalar, atölyeler ve yayın lansmanları da yer alacak. border_less ARTBOOK DAYS 3-5 Mayıs’ta ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

Detayları border_less sosyal medya hesapları ve web sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Bu içerik en son 29 Nisan 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN