Paribu’dan yeni üyelere özel kampanya: 500 TL hediye

Paribu’dan her yeni üyeye 500 TL hediye. Şimdi kimlik doğrulama adımını tamamlayarak Paribu’ya üye olun, hediyeniz anında hesabınıza gelsin. Hızlı, kolay ve güvenli kripto para işlem deneyimini yaşamaya bugün başlayın. 

Paribu’ya üye olmak için tıklayın.

Katılım koşulları ve detaylar 

  1. Kampanya 06.08.2024, saat 19.00 itibarıyla başlayacak olup 02.09.2024, saat 23.59’a kadar devam edecektir.
  2. Kampanyadan PARİBU mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden kimlik doğrulama adımını tamamlayarak PARİBU kullanıcısı olanlar faydalanabilir.
  3. Kampanya, 100.000 kişi ile sınırlıdır; kişi sınırı kimlik doğrulama zamanlamasına göre belirlenecek olup ilk 100.000 kişi için geçerli olacaktır.
  4. Kampanya kapsamında, kimlik doğrulama adımını tamamlayan kullanıcıların hesabına, kimlik doğrulama adımının tamamlandığı anda 500,00 TL (beş yüz Türk lirası) (Bundan sonra “hediye” olarak anılacaktır.) yansıtılacaktır.
  5. Kampanya tarihinden önce hesap oluşturan, ancak kimlik doğrulama adımını kampanya başladıktan sonra gerçekleştiren kullanıcılar da kampanyadan faydalanabilir. Ancak kimlik doğrulama adımını kampanya başlangıç tarihinden önce tamamlayan mevcut kullanıcılar kampanyaya katılım sağlayamaz.
  6. Kampanyadan faydalanan kullanıcı, hesabına yansıtılan hediye ile PARİBU platformunda alım ve satım işlemleri yapabilir. Ancak, yansıtılan hediye 01.01.2025 itibarıyla, TL yatırma işlemi gerçekleştirmiş olması şartına bağlı olarak transfer ve çekime açılacaktır. Şüpheye mahal vermemek adına, kullanıcı, 01.01.2025’e kadar Türk Lirası yatırma işlemi gerçekleştirmezse, ilgili hediyeye yönelik kripto para transfer ya da Türk Lirası çekimi gerçekleştiremez. Hediye dışındaki kısma yönelik, tüm tasarruf kullanıcıya aittir.
  7. Yansıtılan 500,00 TL hediye kullanıcı tarafından kripto para alım satım işlemlerinde kullanılması ve kripto paraya dönüştürülmüş olması halinde, söz konusu kripto para bakiyesi 01.01.2025’e kadar kripto para çekim işlemlerine kapalı olacaktır.  01.01.2025’e kadar TL yatırma işlemi yapması halinde söz konusu bakiye, 01.01.2025 itibarıyla aktive edilecektir.
  8. Kripto paraların eşleşme değeri anlık değişiklik gösterebilmekte olup, söz konusu değişikliklerden PARİBU mesul değildir.
  9. İşbu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.
  10. Kampanyadan sadece gerçek kişiler faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
  11. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta PARİBU’nun tüm kayıtları esas alınacaktır.
  12. Katılımcıların kampanya koşullarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi, katılımcıların beyanları çerçevesinde, münhasıran PARİBU tarafından yapılacaktır.
  13. PARİBU, kampanya süresini ve tüm şartlarını önceden haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir ya da kampanyayı, kampanya başlamış olsa dahi iptal edebilir ya da ilgili kampanya süresini uzatabilir. Bu değişiklik ya da iptal Duyurular sayfası üzerinden ilan edilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  14. PARİBU, kampanyaya katılımda kötü niyetli ya da hileli teşebbüslerde bulunulduğunu tespit ettiği anda bu girişimlerde bulunan üyeleri kampanya kapsamından tek taraflı olarak çıkarma ve yansıtılan hediyeyi iptal ile iade talebi haklarına sahiptir. Bu tarz teşebbüslerde bulunan kullanıcıların hesaplarının kısıtlanması PARİBU’nun tek taraflı olarak yetkisindedir.
  15. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların yaşayacakları teknik aksaklıklar dahil olmak üzere herhangi bir aksaklıktan PARİBU mesul olmayacaktır ve bu aksaklık sebebiyle kullanıcı lehine kazanılmış hak doğmayacaktır.
  16. İlgili süre zarfında PARİBU’ya üye olan ve kimlik doğrulayan veya kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Bu içerik en son 2 Eylül 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN