Paribu’dan yeni üyelere 300 TL değerinde hediye Bitcoin kampanyası

26 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında saat 20.00’den 01.00’e kadar kimliğinizi doğrulayarak Paribu üyesi olun, 300 TL değerinde Bitcoin hediyesi hesabınıza gelsin.

Paribu hesabı oluşturmak için tıklayın

Kampanya detayları ve koşullar

  1. Kampanya, 26 Haziran 2024 – 1 Temmuz 2024 tarihleri arasında her gün saat 20.00 ile 01.00 aralığında gerçekleşecektir.
  2. Kampanyadan birinci maddede belirtilen tarih ve saat aralığında PARİBU mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden kimlik doğrulama adımını tamamlayarak PARİBU kullanıcısı olan herkes faydalanabilir.
  3. Kampanya süresince kimlik doğrulaması yapan tüm kullanıcıların hesabına yansıtılacak toplam meblağ 1 BTC ile sınırlıdır.
  4. Kampanya kapsamında, kimlik doğrulama adımını tamamlayan kullanıcıların hesabına, kimlik doğrulama adımının tamamlandığı andaki, PARİBU platformundaki fiyatı üzerinden 300,00 TL değerinde BTC yansıtılacaktır.
  5. Kampanya tarihinden önce hesap oluşturan, ancak kimlik doğrulama adımını kampanya saatlerinde gerçekleştiren kullanıcılar da kampanyadan faydalanabilir.
  6. Kampanyadan faydalanan kullanıcı, hesabına Türk Lirası yatırma işlemi yapana kadar TL ve kripto para çekim işlemi gerçekleştiremez.
  7. Yansıtılacak BTC’nin eşleşme değeri doğrulama anına göre değişiklik gösterebilmekte olup, söz konusu değişikliklerden PARİBU mesul değildir.
  8. Kampanyadan sadece gerçek kişiler faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
  9. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  10. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta PARİBU’nun tüm kayıtları esas alınacaktır.
  11. Katılımcıların kampanya koşullarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi, katılımcıların beyanları çerçevesinde, münhasıran PARİBU tarafından yapılacaktır.
  12. PARİBU, kampanya süresini ve tüm şartlarını önceden haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir ya da kampanyayı, kampanya başlamış olsa dahi iptal edebilir. Bu değişiklik ya da iptal Duyurular sayfası üzerinden ilan edilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  13. PARİBU, kampanyaya katılımda kötü niyetli ya da hileli teşebbüslerde bulunulduğunu tespit ettiği anda bu girişimlerde bulunan üyeleri kampanya kapsamından tek taraflı olarak çıkarma ve yansıtılan BTC’yi iptal ile iade talebi haklarına sahiptir. Bu tarz teşebbüslerde bulunan kullanıcıların hesaplarının kısıtlanması PARİBU’nun tek taraflı olarak yetkisindedir.
  14. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların yaşayacakları teknik aksaklıklar dahil olmak üzere herhangi bir aksaklıktan PARİBU mesul olmayacaktır ve bu aksaklık sebebiyle kullanıcı lehine kazanılmış hak doğmayacaktır.

Daha önce gerçekleşen “300 TL değerinde hediye Bitcoin” kampanyaları

“300 TL değerinde hediye Bitcoin” kampanyaları daha önce 19 Haziran saat 20.00 – 20 Haziran saat 01.00 arasında ve 20 Haziran 2024 saat 20.00 – 21 Haziran 2024 saat 01.00 arasında gerçekleşmiştir. 

Bu içerik en son 26 Haziran 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN