Paribu, UrlaDam’ın kültür sanat programını destekliyor

Paribu kültür sanat alanındaki iş birliklerine bir yenisini ekleyerek UrlaDam’ın destekçilerinden oldu.

Ercan Kesal ve Nazan Kesal tarafından geçtiğimiz yıl Urla’da kurulan UrlaDam, kültür sanat alanında kapsamlı bir merkez sunuyor. 

Bir zamanlar ahırlar ve barakalardan oluşan eski bir yapının dönüştürülmesi sonucu ortaya çıkan mekan; bugün beş yüz elli kişilik bir amfi tiyatro olan Ağaçlı Sahne’ye, iki yüz kişilik çok amaçlı kapalı bir mekana, bir adet sergi salonu, atölyeler ve kütüphaneye ev sahipliği yapıyor.

UrlaDam ayrıca on bir odalı bir butik otel, restoran ve bistro alanını da bünyesinde barındırıyor. Geniş meydanı ve festivallerin düzenlenebileceği açık bölümü ile farklı kültür sanat etkinliklerine de alan açıyor.

“Her yaştan insanın bitmeyen öğrenciliğine uygun bir mekan”

UrlaDam’ın kurucularından Ercan Kesal, burayı her şeyden önce bir okul olarak tanımlıyor. Kesal, UrlaDam için “Eğitimin üretimin içinde yer aldığı, usta çırak ilişkisinin temel alındığı, bulunduğu coğrafyanın bir parçası olmuş, geçip gitmeyen, kendinden öncekilerin devamı ve o hafızanın katılanı olmayı becermiş bir yer.” diyor ve buranın “her yaştan insanın bitmeyen öğrenciliğine uygun bir mekan” olduğunu vurguluyor. 

Paribu’nun destekçilerinden olduğu UrlaDam’da, sene boyunca farklı etkinlikler ve atölyelere katılabilirsiniz. Detaylı bilgi almak ve etkinlik takvimine göz atmak için UrlaDam’ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Bu içerik en son 10 Temmuz 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN