Paribu, “Şehrin Festivali” 212 Photography Istanbul’un destekçisi olmaya devam ediyor

Paribu, bu yıl 3. kez “Şehrin Festivali” 212 Photography Istanbul’un destekçileri arasında yer alıyor. 28 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan festival, yedinci yılında sanatseverleri İstanbul’un her iki yakasında, 30’dan fazla mekânda ağırlamaya hazırlanıyor.

212 Photography Istanbul, her yıl olduğu gibi bu yıl da yalnızca fotoğrafla sınırlı kalmayarak moda, gastronomi, mimari, yeni medya ve video sanatı gibi birçok farklı disiplini programına dahil ediyor. Festival programında sergilerin yanı sıra atölyeler, söyleşiler, film gösterimleri, konserler, dans ve performans gibi pek çok etkinlik de yer alıyor.

Festival, 7. yılında İstanbul’un iki yakasında düzenlenecek sergilerle farklı disiplinleri bir araya getirerek katılımcılara kapsamlı bir sanat deneyimi sunmayı amaçlıyor. Sergi mekânları arasında MSGSÜ Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi, Galata Rum Okulu, 212 STUDIO, St. Benoit Kilisesi, Studio Karaköy, Taksim Sanat, St. Antuan Kilisesi, Institut français Türkiye, Akaretler 37 – 39, Yapı Kredi bomontiada, Yeldeğirmeni Sanat, Moda İskelesi, Galata Mekan, Salt Galata, Soho House, Akbank Sanat, MSA Atölyesi, Blind, Zorlu PSM, Anna Laudel, Büyükdere35, Evin, Gallery Duende, 8artı1 Galeri, OG Gallery, Bilsart ve Saye Kolektif bulunuyor.

 

Bu içerik en son 19 Eylül 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN