Paribu, Mesh ile ayrıcalıklı bir iş birliği kurdu

Türkiye’nin kripto varlık alanında öncü teknoloji şirketi olan Paribu, web3 dünyasının 300’ün üzerindeki önemli oyuncusuyla ‘gömülü finans’ köprüsü kuran Mesh ile ayrıcalıklı bir iş birliği kurdu. Bu iş birliği ile Paribu, Mesh’in Türkiye’deki tek resmi kripto para işlem platformu ortağı haline geldi.

İş birliği sonrasında Paypal Ventures ve Samsung’un Girişim Sermayesi Fonu olan Samsung Next’in de yatırımcıları arasında bulunduğu Mesh’in, bugüne kadar milyonlarca kripto para kullanıcısıyla buluşturduğu esnek bağlantı dünyasını, Paribu kullanıcıları kendi ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilecek.

San Francisco merkezli Mesh, iş ortaklarının tek bir Mesh entegrasyonuyla, küresel 300’den fazla web3 platformu ile bağlantı kurabilmelerine olanak tanıyor. Kusursuz ve tamamen güvenli bir deneyim sunan Mesh, 40’ın üzerinde token ve 15’in üzerinde blokzincir ağını destekliyor. Paribu iş birliği ile milyonlarca Paribu kullanıcısına Metamask ve Ledger gibi yüzlerce küresel web3 platformuna son derece hızlı, kolay ve güvenli entegrasyon seçeneği sunacak.

Chainalysis imzalı 2023 Küresel Kripto Benimseme Endeksi’ne göre Türkiye; kripto para adaptasyonunda dünya genelinde 12. ve brüt kripto para işlem hacminde 4. sırada yer alıyor. Paribu ile Mesh iş birliği sonrasında Paribu’nun Türkiye’deki 7 milyon kullanıcısı küresel cüzdanlar ve web3 oyuncularıyla daha kolay bağlantı kuracak.

Mesh hakkında detaylı bilgi almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik en son 1 Ekim 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN