Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” 8 Haziran’da: Tüm sergiler Paribu kullanıcılarına ücretsiz

Paribu ve Arter iş birliğiyle yılda 4 kez düzenlenen Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” uygulaması bu sene ikinci kez gerçekleşiyor. Etkinlik kapsamında 8 Haziran’da Arter’in kapıları gece yarısına kadar açık ve tüm sergiler Paribu kullanıcılarına ücretsiz. 

Paribu, kültür sanat alanında önemli iş birliklerine imza atmaya devam ediyor.  Sanatın tüm disiplinlerini kapsayan Arter ile yaptığı, Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” etkinliği de bunlardan biri.  

8 Haziran’da gerçekleşecek yılın ikinci Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” uygulamasında, ziyaretçiler güncel sergileri gece yarısına kadar ziyaret edebilecek. Bu sergiler arasında; “Farz Et Ki Sen Yoksun”, “Johanna Gustafsson Fürst & Dilek Winchester: GLOSSOLALALA”, “Şakir Gökçebağ: Göründüğü Gibi”, “Jackie Matisse: Uçurtma Zamanı” ve “Prix Pictet Human” yer alıyor. Sergiler ve sesli rehberler Paribu kullanıcıları için ücretsiz. 

Etkinlikte çağdaş sanat yapıtlarını derinlemesine incelemeye olanak sağlayan rehberli turlar da yer alıyor. Sınırlı kontenjanla Paribu kullanıcılarına ücretsiz olan bu turlara tur saatinden önce giriş katındaki Paribu gişesinden kaydolarak katılmak mümkün. Ziyaretçiler kütüphane ve kitabevine de 11:00-24:00 saatleri arasında erişebilecek.

Konser ve atölyeler sanatseverleri bekliyor

8 Haziran’da gerçekleşecek Paribu “Arter’de Uzun Cumartesi”nin programında “Bedenimin Sesleri” isimli çocuk atölyesi ve Deniz Kulaksızoğlu’nun yetişkinler için “Heykelleşen Şiirler” atölyesi yer alıyor. Bunun yanında, Yekta Kopan’ın “Kütüphane Konuşmaları” etkinliği ve gün sonunda gerçekleşecek AYYUKA konseri de sanatsevelerleri bekliyor. 

Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında katılabileceğiniz etkinliklere kaydolmak, bilet almak ve Arter’e ulaşım hakkında detaylı bilgi almak için Arter’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik en son 29 Mayıs 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN