Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” 27 Nisan’da: Sergiler ve rehberli turlar Paribu kullanıcılarına ücretsiz

Paribu ve Arter iş birliğiyle yılda 4 kez düzenlenen Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” uygulaması bu sene de devam ediyor. 27 Nisan’da gerçekleşecek olan yılın ilk etkinliğinde, Arter kapılarını gece yarısına kadar açık tutuyor.

“Arter’de Uzun Cumartesi” uygulaması kapsamında ziyaretçiler, güncel sergilerin yanı sıra kütüphane ve kitabevine de 11:00-24:00 saatleri arasında erişebilecek. 

Sergiler ve sesli rehberler Paribu kullanıcıları için ücretsiz. Bunun yanında Paribu kullanıcıları, sınırlı kontenjan ile rehberli turlara da ücretsiz olarak katılabilecek.

Programda neler var?

“Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında, rehberli turlar ile katılımcılar çağdaş sanat yapıtlarını derinlemesine inceleyebilecek. Saat 12:00’de İngilizce, 13:00 ve 15:00’te ise Türkçe olarak gerçekleşecek rehberli turlara ek olarak; 19:00, 20:00, 21:00 ve 22:00 saatlerinde de rehberli turlar düzenlenecek. 

Sınırlı kontenjanla Paribu kullanıcılarına ücretsiz olan bu turlara tur saatinden önce giriş katındaki Paribu gişesinden kaydolarak katılmak mümkün olacak. 

“Duygu Mimarları” başlıklı çocuk atölyesi ve yetişkinler için “Otoportre Atölyesi” de “Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında gerçekleşecek. Doğaçlama müzik festivali Show of Hands’in kapanış etkinlikleri ise aynı gün biletli olarak görülebilecek.  

Taksim’den ve Tepebaşı’ndan Arter’e ücretsiz ulaşım imkânı sağlayan servis araçları, Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” boyunca ziyaretçilere hizmet vermeye devam edecek.

Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında ziyaret edebileceğiniz sergiler ve Arter’e ulaşım hakkında detaylı bilgi almak için Arter’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik en son 22 Nisan 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN