Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” 21 Eylül’de: Tüm sergiler Paribu kullanıcılarına ücretsiz

Paribu ve Arter iş birliğiyle yılda 4 kez düzenlenen, Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” uygulaması bu sene üçüncü kez gerçekleşiyor. Etkinlik kapsamında 21 Eylül’de Arter gece yarısına kadar açık ve tüm sergiler Paribu kullanıcılarına ücretsiz.   

Paribu; sanatın tüm disiplinlerini kapsayan Arter ile bu yıl da, Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” etkinliğini gerçekleştiriyor. 21 Eylül’de gerçekleşecek yılın üçüncü etkinliğinde, ziyaretçiler güncel sergileri gece yarısına kadar ziyaret edebilecek. Bu sergiler arasında “Farz Et Ki Sen Yoksun”, “Şakir Gökçebağ: Göründüğü Gibi”, “Jackie Matisse: Uçurtma Zamanı” ve 19 Eylül’de sanatseverlerle buluşacak iki yeni sergi; “Yasemin Özcan: Islak Zemin” ve “Maaria Wirkkala: Karaya Çıkmak Yasaktır” yer alıyor. 

Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında ziyaretçiler Türkçe ve İngilizce rehberli turlara katılabiliyor. Çağdaş sanat yapıtlarını derinlemesine incelemeye olanak sağlayan rehberli turlar, sınırlı kontenjanla Paribu kullanıcılarına ücretsiz. Tur saatinden önce giriş katındaki Paribu gişesinden kaydolarak rehberli turlara katılmak mümkün. 

Ziyaretçiler etkinlik günü kütüphane ve kitabevine de 11:00-24:00 saatleri arasında erişebiliyor.

Programda neler var?  

21 Eylül’de gerçekleşecek Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi”nin programında “Bir Kutuda Yaşam” isimli çocuk atölyesi ve Deniz Kulaksızoğlu’nun yetişkinler için “Hiçbir Yere Çıkmayan Merdivenler” atölyesi yer alıyor. Etkinlik ayrıca, İstanbul Fringe Festival’in kapanış gününe de ev sahipliği yapacak.

Paribu ile “Arter’de Uzun Cumartesi” kapsamında katılabileceğiniz etkinliklere kaydolmak, bilet almak ve Arter’e ulaşım hakkında detaylı bilgi almak için Arter’in web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik en son 10 Eylül 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN