Fetch.ai (FET), SingularityNet (AGIX) ve Ocean Protocol (OCEAN) token’ları birleşiyor

Fetch.AI, SingularityNet ve Ocean Protocol birleşme kararı aldı. Projelerin token’ları birleşerek tek bir token olacak.

27 Mart 2024 tarihinde Fetch.ai, SingularityNet ve Ocean Protocol projeleri, Artificial SuperIntelligence Alliance (ASI) adı altında birleşerek tek bir proje ve tek bir token olacaklarını açıkladı. Sırasıyla FET, OCEAN ve AGIX olan token’lar, bu karara göre birleşecek ve dönüşümün gerçekleşmesinin ardından Artificial SuperIntelligence Alliance (ASI) olarak işlem görmeye devam edecek. Bu dönüşümün sonunda Fetch.ai’ın mevcut CEO’su Humayun Sheikh, Artificial Superintelligence Alliance’ın yeni yönetim kurulu başkanı olacak.

Paribu’nun da desteklediği bu güncelleme iki aşamalı olarak gerçekleşecek. Token’ların birleşmesini içeren birinci aşama 1 Temmuz 2024’te başladı. Bu aşamada OCEAN ve AGIX token’ları Artificial Superintelligence Alliance (ASI) tarafından belirlenen oranlar doğrultusunda FET’e dönüşecek. OCEAN ve AGIX token’ları işlem platformlarından delist edilip gerekli dönüşüm tamamlandıktan sonra Fetch.ai (FET) token’ın adı Artificial Superintelligence Alliance olacak ve logosu değişecek. Ancak ilgili ticker ikinci aşamaya kadar FET olarak kalacak. Bu süreçte tüm FET işlemleri kesintisiz olarak devam edecek. Uygulanacak olan dönüştürme oranları aşağıdaki gibidir:

1 AGIX = 0,433350 FET

1 OCEAN = 0,433226 FET

İleriki bir tarihte başlayacak olan ikinci aşamada ise adı Artificial SuperIntelligence Alliance, ticker’ı FET olarak kalan yeni token’ın ticker’ı da ASI olarak güncellenecek.

2017 yılında kurulan Ocean Protocol (OCEAN), merkeziyetsiz bir veri akışı için yapay zeka ve büyük veriden (big data) faydalanarak yayıncılarla tüketicileri buluşturan bir protokoldür. Benzer şekilde 2017 yılına kurulan Fetch.ai (FET), Nesnelerin İnterneti (IOT) algoritmaları arasında bağlantı kurma amacıyla geliştirilmiş bir platformdur. SingularityNET (AGIX) ise yapay zekâ geliştiricileri ile bu alanda hizmet almak isteyenleri buluşturan blokzincir tabanlı bir platformdur.

Dönüşüm ile ilgili Fetch.ai protokolünün yaptığı resmi açıklamayı bu adresten okuyabilir, konuyla ilgili bilgi almak için Müşteri Deneyimi Birimi’ne 7/24 ulaşabilir ve sürecin anlık takibini https://status.paribu.com üzerinden yapabilirsiniz.

Bu içerik en son 1 Temmuz 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN