Bozcaada Caz Festivali biletlerinde Paribu üyelerine %10 indirim

Paribu’nun bu yıl dördüncü kez desteklediği Bozcaada Caz Festivali, 6-7-8 Eylül’de Paribu ana sponsorluğunda gerçekleşiyor. Paribu üyelerini Bozcaada Caz Festivali kombine biletlerinde %10 indirim bekliyor.

Paribu mobil uygulamasında “Bildirimler ve Duyurular” bölümünden Bozcaada Caz Festivali’nin kombine biletlerinde geçerli, sınırlı sayıdaki indirim kodundan birini alabilirsiniz. Her indirim kodunu en fazla 2 adet kombine bilet için kullanabilirsiniz. İndirim fırsatlarını görüntüleyebilmek için Paribu mobil uygulamasını güncellemeyi unutmayın.

Bu seneki Bozcaada Caz Festivali hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Paribu üyelerine özel indirimden yararlanmak için takip etmeniz gereken adımlar ise şöyle:

  • Paribu mobil uygulaması üzerinden indirim kodunuzu alın
  • Biletix etkinlik sayfasından Bozcaada Caz Festivali etkinliğini seçin
  • “Bilet türü” seçeneğine tıklayın
  • “%10 indirim Paribu müşterilerine özel” seçeneğini seçin
  • Paribu’dan aldığınız indirim kodunu ilgili alana girin
  • %10 indirimli kombine biletinizi alın

Kampanya detayları ve koşullar

  1. Kampanya, 22.08.2024 ile 06.09.2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
  2. Kimlik doğrulaması tamamlanmış Paribu kullanıcıları Paribu’nun mobil uygulamasında açılacak kampanya sayfasından kod alabilecek ve bu kod ile indirimli biletlerini Biletix’ten alabilecektir.
  3. Paribu kullanıcılarına, genel giriş kombine bilet fiyatı üzerinden %10 indirim sağlanacaktır. 
  4. Kullanıcı, kampanya süresince festival için en fazla 2 bilet satın alabilir. 
  5. Kampanya kapsamında festival için sağlanacak kod sayısı toplam 100 adet ile sınırlıdır.
  6. Bilet satın alındıktan sonra ilgili festivale katılım sağlanmasa bile, bu hak kullanılmış sayılır. 
  7. Kampanya ile indirimli bilet alınabilecek Bozcaada Caz Festivali 6-7-8 Eylül 2024 tarihlerinde Bozcaada Manastır’da gerçekleşecektir. Kampanya sadece kombine biletler ile sınırlıdır.
  8. Organizatör, kampanya kapsamındaki festivalle ilgili iptal ve erteleme hakkını saklı tutar. Olası iptal durumunda satın alınan biletlerin para iadesi Biletix tarafından yapılmaktadır. Bu sürece dair PARİBU ve organizatör herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
  9. Paribu’dan alınan indirim kodu, ilgili festivalin Biletix sayfasındaki bilet türü seçenekleri arasındaki “%10 indirim Paribu müşterilerine özel” seçilerek kullanılabilecektir. 
  10. Paribu, tek taraflı olarak kampanya kapsamında bileti indirimli olarak satılan festivali değiştirme yetkisine sahiptir.
  11. Kampanyadan sadece gerçek kişiler faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
  12. Kampanya kapsamında hediye edilen kodların, üçüncü kişilere satılması, devredilmesi veya çekişinin yapılması yasaktır.
  13. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta PARİBU’nun tüm kayıtları esas alınacaktır.
  14. Katılımcıların kampanya koşullarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi, katılımcıların beyanları çerçevesinde, münhasıran PARİBU tarafından yapılacaktır.
  15. PARİBU, kampanya süresini ve tüm şartlarını önceden haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir ya da kampanyayı, kampanya başlamış olsa dahi iptal edebilir. Bu değişiklik ya da iptal Duyurular sayfası üzerinden ilan edilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  16. PARİBU, kampanyaya katılımda kötü niyetli ya da hileli teşebbüslerde bulunulduğunu tespit ettiği anda bu girişimlerde bulunan üyeleri kampanya kapsamından tek taraflı olarak çıkarma hakkına sahiptir. Bu tarz teşebbüslerde bulunan kullanıcıların hesaplarının kısıtlanması PARİBU’nun tek taraflı olarak yetkisindedir.
  17. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların yaşayacakları teknik aksaklıklar dahil olmak üzere herhangi bir aksaklıktan PARİBU mesul olmayacaktır ve bu aksaklık sebebiyle kullanıcı lehine kazanılmış hak doğmayacaktır.
  18. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

 

Bu içerik en son 23 Ağustos 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN