10 Creative Fellows programı birinci döneminin İzleme ve Değerlendirme Raporu yayınlandı

Paribu’nun yarattığı katma değeri topluma fayda sağlayacak şekilde dönüştürme vizyonunun bir yansıması olarak 2023 yılında başlattığı 10 Creative Fellows programı, yaratıcı endüstrilerde ihtiyaç duyulan yetkinliklere sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlayan öncü bir kapasite geliştirme programı. Paribu, bu programla hem yaratıcı endüstrilere hem de toplumun genel gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. 10 Creative Fellows programın birinci döneminde yer alan 10 fellow, Nisan 2024’te mezun oldu ve bu başarı, programın etkisini gözler önüne serdi.

10 Creative Fellows programı, yaratıcı endüstrilerde kariyer yapmak isteyen gençleri desteklemeyi amaçlıyor. Bu kapsamda sunulan destekler; eğitim süreci, mentorluk ve kaynak sağlama gibi temel kapasite geliştirme öğelerini içeriyor. Paribu’nun paydaşları ve insan kaynağı ile nihai haline getirilen program, yönetim ve kapasite geliştirme atölyeleri, kaynak desteği, mentorluk ve ağ kurma fırsatları gibi pek çok imkanı gençlere sunuyor. Bu sayede fellow’lar, kariyerlerine güçlü bir başlangıç yapma ve yaratıcı endüstrilerde önemli adımlar atma şansı yakalıyorlar.

Programın temel hedeflerinden biri, yaratıcı endüstrilerdeki dönüşüme katkı sağlamak. Her sene benzer sayıda fellow adaylarını benzer süreçlere dahil ederek Paribu, yaratıcı endüstrilerde ürettiği etkiyi artırmayı ve bu endüstrilerin kendisinde pozitif bir dönüşüm yaratmayı amaçlıyor.

10 Creative Fellows programının 2023-2024 dönemi, Katalist tarafından hazırlanan bir raporla değerlendirildi. Bu rapor, programın öne çıkan noktalarını ortaya koyarken, gelecek dönemlerde olası iyileştirmeler için bir zemin hazırlamayı amaçlıyor. Bu sayede program, sürekli olarak gelişip iyileşerek daha fazla gence ulaşmayı ve daha geniş çapta etkiler yaratmayı hedefliyor.

Raporun tamamına aşağıdan ulaşabilir, 10 Creative Fellows programı hakkında detaylı bilgiyi bu adresten alabilirsiniz.

Bu içerik en son 13 Haziran 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN