Paribu Reads’ten yeni kitap 

Paribu’nun doğru bilginin kaynağı olma hedefiyle teknoloji ekosistemine yönelik kapsamlı içerikleri dilimize kazandıran “Paribu Reads” yeni kitabını okuyucusuyla buluşturdu. Campbell R. Harvey, Ashwin Ramachandran ve Joey Santoro imzalı “DeFi ve Finansın Geleceği” kitabı raflarda yerini aldı.

Kripto varlık alanında Türkiye’nin öncü teknoloji şirketi Paribu, doğru bilginin kaynağı olma hedefiyle Paribu Reads çatısı altında yeni kitapları dilimize kazandırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Campbell R. Harvey, Ashwin Ramachandran ve Joey Santoro imzalı “DeFi ve Finansın Geleceği”ni okuyucusuyla buluşturdu.

DeFi ve Finansın Geleceği kitabının odak noktası nedir?

Harvey, Ramachandran ve Santoro, bu kitapta merkeziyetsiz finansın kökenlerini açıklıyor ve temellerini ele alıyor. Karışık görünen kavramları somut örneklerle açıklıyor ve merkeziyetsiz finansın çözdüğü problemleri anlatırken risklere de değiniyor. Yazarların konuyu son derece açık bir şekilde ele almasını sağlarken kolay bir okuma deneyimi de sunuyor.

Küresel ölçekte başvuru kaynağı kitaplar Paribu Reads’te

Paribu Reads ile doğru bilginin kaynağı olmayı hedefleyen Paribu, bugüne kadar altı kitabın dilimize kazandırılmasına öncülük etti. Bitcoin ve blokzincir hakkındaki temel bilgilerin kaynağı niteliğindeki Anthony Lewis imzalı “Bitcoin ve Blokzincirin Temelleri”, kapsamlı bilgileri yalın ve anlaşılır bir dille okuyucuya aktaran Turan Sert’in “Sorularla DeFi” kitabı, blokzincir teknolojisinin çok yönlülüğünü ve farklı alanlarda nasıl konumlandırılabileceğini örneklerle anlatan Alex Tapscott ve Don Tapscott’ın kaleme aldığı “Blokzincir Devrimi” kitabı, Alex Tapscott’ın alanında uzman isimlerin kaleme aldığı yazıları derlediği “Dijital Varlık Devrimi” kitabı ile yine Alex Tapscott’ın son kitabı “İnternetin Bir Sonraki Ekonomik ve Kültürel Sınırının Haritasını Çıkarmak Web3” okuyucusuyla buluştu. Şimdi de Campbell R. Harvey, Ashwin Ramachandran ve Joey Santoro imzalı “DeFi ve Finansın Geleceği” kitabı raflarda yerini aldı. Basılı kitapların yanı sıra, geçtiğimiz yıl Turan Sert’in yalın diliyle DeFi kavramını ele aldığı “Sorularla DeFi” kitabının sesli versiyonu da Paribu Reads ile yayınladı.

Paribu Reads, Paribu’nun doğru bilginin kaynağı olma misyonundan hareketle yeni kitapları dilimize kazandırmaya devam edecek.

Bu içerik en son 26 Eylül 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN