23. Filmekimi, Paribu sponsorluğunda sinemaseverlerle buluşuyor

Paribu sponsorluğunda gerçekleşecek 23. Filmekimi, “Geldi İki Gözümün Çiçeği” sloganıyla İstanbul’un yanı sıra Diyarbakır, İzmir ve Ankara’da da sinemaseverlerle buluşacak. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen Filmekimi, dünya sinemasından yeni ve ödüllü filmleri izleyiciyle buluşturan en prestijli festivallerden biri olarak kabul ediliyor.

Bu yıl 4-13 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da başlayacak Filmekimi, 10-13 Ekim’de Diyarbakır’da, 17-20 Ekim’de Ankara’da ve 24-27 Ekim’de İzmir’de devam edecek. Filmekimi programı, her sene olduğu gibi bu yıl da dünyanın dört bir yanındaki prestijli festivallerde ödül kazanan ve merakla beklenen yapımları içeriyor. Filmekimi; Cannes, Venedik, Locarno ve Toronto gibi önemli film festivallerinde dünya prömiyerini yapan ödüllü yapımları izleyiciyle buluşturacak.

Gösterimler, İstanbul’da Beyoğlu Atlas 1948 Sineması, Kadıköy Sineması ve Sinematek/Sinemaevi’nin yanı sıra Şişli’de City’s Nişantaşı CINEWAM Premium ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılacak. Diyarbakır’da, Paribu Cineverse Diyarbakır Ceylan’da, Ankara’da Kült Kavaklıdere’de, İzmir’de ise Paribu Cineverse Konak Pier İzmir’de gösterilecek. 

Biletler, 24 Eylül’de Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışa sunulacak, genel satış ise 27 Eylül’de başlayacak. Detaylı program ve bilet bilgileri için Filmekimi’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik en son 26 Eylül 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN