Paribu sponsorluğundaki açıkhava konser biletlerinde indirim fırsatı

Paribu sponsorluğundaki açıkhava konserleri tüm hızıyla devam ediyor, Paribu üyelerini seçtikleri bir konserin biletlerinde yüzde 10 veya yüzde 20 indirim fırsatı bekliyor.

İndirimden son 30 gün içinde Paribu’da 10.000 TL değerinde kripto para alımı veya satımı yapan üyeler faydalanabiliyor, Paribu sponsorluğunda gerçekleştirilen açıkhava konserleri arasından seçtikleri bir konserin biletlerinde yüzde 10 veya yüzde 20 indirim kazanıyor.

Paribu mobil uygulamasındaki “Fırsatları gör” bölümünden Paribu sponsorluğundaki açıkhava konserlerini görüntüleyebilir ve sınırlı sayıdaki indirim kodundan birini alabilirsiniz. İndirim fırsatlarını görüntüleyebilmek için Paribu mobil uygulamasını güncellemeyi unutmayın.

İndirim kodunuzu kullanmak için takip etmeniz gereken adımlar ise şöyle:
  • Paribu mobil uygulaması üzerinden indirim kodunuzu alın
  • Biletix etkinlik sayfasından ilgili etkinliği seçin
  • “Bilet türü” seçeneğine tıklayın
  • “Paribu Müşterilerine Özel” seçeneğini seçin
  • Paribu’dan aldığınız indirim kodunu ilgili alana girin
Kampanya detayları ve koşullar

Kampanya kodunun alınmasından  önceki 30 gün içinde Paribu platformu üzerinden 10.000 TL değerinde kripto para alımı ve/veya satımı yapan kullanıcılar aşağıda detayları belirtilen konserlerin biletlerinde yüzde 10 veya yüzde 20 oranında indirime hak kazanacaktır.

  1. Kampanya, 19.06.2024 ile 15.11.2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
  2. Kampanyadan birinci maddede belirtilen tarih aralığındaki kodun alınmasından önceki 30 gün içinde Paribu platformu üzerinde 10.000 TL değerinde kripto para alımı ve/veya satımı yapan kullanıcılar faydalanabilecektir. 10.000 TL değeri Paribu nezdindeki kullanıcının işlem hacmine göre hesaplanacaktır. 
  3. Kullanıcılarımız son 30 gündeki işlem hacmine,  “Hesabım”, “Hesap Bilgileri” ve devamında “Komisyon Oranları” sekmesini takip ederek ulaşabilirler. 
  4. 2. maddede belirtilen kritere uyan kullanıcılar, Paribu’nun mobil uygulaması ve web sitesi üzerinde açılacak kampanya sayfasından kodları alarak Biletix’ten biletlerini alabilecektir.
  5. Kullanıcılar kampanya süresince sadece bir konser için en fazla 2 bilet satın alabilir. 
  6. Kampanya kapsamında bir konser için sağlanacak kod sayısı 100 adet ile sınırlıdır.
  7. Kullanıcıların şartları sağlaması halinde, yalnızca bir konser için bir kod alabilecektir.
  8. Bilet satın alındıktan sonra ilgili konsere katılım sağlanmasa bile, bu hak kullanılmış sayılır. 
  9. Kampanya ile indirimli bilet alınabilecek konserler, Atlantis Yapım tarafından düzenlenen Paribu Harbiye Açıkhava ile Paribu Açıkhava Konserleri serileri ve Jolly Joker Harbiye Açık Hava Yaz Konserleri serisidir. Kampanya sadece bu üç seri ile sınırlıdır.
  10. Organizatör, kampanya kapsamındaki konserlerde iptal ve erteleme hakkını saklı tutar. Olası iptal durumunda satın alınan biletlerin para iadesi Biletix tarafından yapılmaktadır. Bu sürece dair PARİBU ve organizatör herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır. Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
  11. Paribu’dan alınan indirim kodu, ilgili konserin Biletix sayfasındaki bilet türü seçenekleri arasındaki “Paribu Müşterilerine Özel” seçilerek kullanılabilecektir. 
  12. Paribu, tek taraflı olarak kampanya kapsamında bileti indirimli olarak satılan konserleri değiştirme yetkisine sahiptir.
  13. Kampanyadan sadece gerçek kişiler faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
  14. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta PARİBU’nun tüm kayıtları esas alınacaktır.
  15. Katılımcıların kampanya koşullarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi, katılımcıların beyanları çerçevesinde, münhasıran PARİBU tarafından yapılacaktır.
  16. PARİBU, kampanya süresini ve tüm şartlarını önceden haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir ya da kampanyayı, kampanya başlamış olsa dahi iptal edebilir. Bu değişiklik ya da iptal Duyurular sayfası üzerinden ilan edilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  17. PARİBU, kampanyaya katılımda kötü niyetli ya da hileli teşebbüslerde bulunulduğunu tespit ettiği anda bu girişimlerde bulunan üyeleri kampanya kapsamından tek taraflı olarak çıkarma hakkına sahiptir. Bu tarz teşebbüslerde bulunan kullanıcıların hesaplarının kısıtlanması PARİBU’nun tek taraflı olarak yetkisindedir.
  18. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların yaşayacakları teknik aksaklıklar dahil olmak üzere herhangi bir aksaklıktan PARİBU mesul olmayacaktır ve bu aksaklık sebebiyle kullanıcı lehine kazanılmış hak doğmayacaktır.
  19. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
Kampanya kapsamındaki konser serilerinin bilet satış linkleri:

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri Biletleri:
https://www.biletix.com/etkinlik-grup/326792790/TURKIYE/tr

Jolly Joker Harbiye Açık Hava Yaz Konserleri Biletleri:
https://www.biletix.com/etkinlik-grup/315534945/TURKIYE/tr

Paribu Açıkhava Konserleri Biletleri:
https://www.biletix.com/etkinlik-grup/437327373/TURKIYE/tr

Bu içerik en son 9 Ekim 2024 tarihinde güncellenmiştir.

Paribu

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu.

 

MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN